Penya Fotogràfica de Badalona
Fem Penya

Som un gran grup de gent que comparteix la passió per la fotografia, tenim la voluntat de difondre a Badalona i més enllà aquesta Associació amb exposicions, cursos, concursos, sortides guiades i tot el que se’t pugui ocórrer, perquè, a què esperes per associar-te?

Si ets de Badalona, de Barcelona, de Catalunya o del Món, t’agrada la fotografia, vols aprendre més, practicar noves tècniques, mostrar els teus coneixements i ampliar-los, difondre’ls i en definitiva gaudir amb gent increïble, que comparteix les teves inquietuds.

https://www.apfb.es/

https://www.facebook.com/groups/227569630688649/user/100064446052054

https://www.facebook.com/groups/fotobadalona

©
©

Associació Penya Fotogràfica de Badalona

Som una Associació de fotografia, sense ànim de lucre, que va ser creada l’any 2012 a Badalona.

La Penya Fotogràfica de Badalona, va néixer quan una dotzena de fotògrafs amateurs davant la manca d’una associació dedicada a la seva afició a la nostra localitat es van unir per intentar agrupar tota aquella gent de la ciutat i rodalies que tingués la mateixa inquietud.

La principal finalitat era trobar un lloc on poder reunir-se per parlar de fotografia, per poder desenvolupar noves tècniques, per mostrar la nostra ciutat des del nostre punt de vista i, en definitiva, per millorar en allò que és la nostra afició. A més, poder fer exposicions i amb això portar part d’aquest art a diferents racons de la ciutat. Mostrar Badalona, la seva gent, costums i festes; plasmar el dia a dia d’una ciutat amb el pas del temps.

També recrear moments, paisatges, persones i fets de la realitat habitual que ens envolta no tan sols a Badalona sinó a la resta del món.

Amb els anys l’Associació ha anat creixent, cada any més, participant activament als teixits socials de la ciutat, fomentant la participació dels aficionats a la fotografia: mostra d’això és la participació en el primer concurs de “Les Festes de Maig”.

Periòdicament, ens anem reinventant perquè els nostres socis puguin tenir els coneixements bàsics en matèria de noves tendències fotogràfiques que detallem a la nostra publicació interna mensual.

Coordinador:
Miguel Martínez

Exposició col·lectiva
Espai Biblioteca del Poblenou.
Del 4 al 20 de novembre.

Adreça:  
Carrer del Joncar, 35
Barcelona

Horari:  
Dl. i dv.: 15.30-20.00 h.
Dm. a dj.: 09.30-13.30 h
i 15.30 a 20.00 h.
Ds.: 10 h a 14 h.
Dg. tancat.


Web