L’esmorzar després de la feina
19-nov. – Feina feta

Per Marga Alconchel

El dissabte 19 s’acabava el festival FotoFest. El Fotoclub va convidar a les persones que havien participat en totes les tasques del festival a un petit esmorzar a la seu del bar Vendrell, al carrer Pujades. Es tractava de trobar-nos, de saludar-nos fora de la voràgine del dia a dia i de xerrar de tot, dins i fora del festival.

Els gairebé vint assistents a la trobada érem una petita mostra de tots els col·laboradors. Molts no van poder venir per compromisos familiars i alguns per qüestions de salut, que la tardor té aquestes sorpreses.

Amb un ambient distès es va parlar de tot, des de curiositats de qualsevol taller a qüestions d’actualitat, passant per projectes personals, models de càmeres fotogràfiques i diverses solucions per arreglar el món d’una vegada.

Es va parlar de com es podria aconseguir que el dia tingués un parell més d’hores per poder fer el que li agrada a cadascú. Dels famosos que es veien a la gran tele del bar, dels projectes de viatges d’estiu, dels concursos del club, de l’encís de les fotos que agraden. De tot allò que s’està aprenent i tot allò que falta per aprendre.

Xavier Modamio va comentar la quantitat de felicitacions que ha rebut per part de particulars i organitzacions al voltant del festival. Des de l’organització fins als ponents de les xerrades i les matèries que es van debatre. També va comentar que Photo Club, una de les entitats que participa des de Prades de Conflent (França), ha convidat formalment a Fotoclub a participar en el festival Visa Pour l’Image, que se celebrarà l’estiu de l’any 2023 a Perpinyà.

Vam liquidar tot l’esmorzar que van portar a taula i vam haver de sortir gairebé corrent, perquè a les 11 començava el taller pràctic de fotos de carrer (street foto) i els organitzadors i molts participants hi érem a taula!

I al vespre, a les 18 hores, al Casal, cloenda final del FotoFest. Una gran feinada que ha valgut la pena, en tots els sentits.


Imatges de Jaime Mediavilla i Josep Cifré.