Política de privacitat

La vostra privacitat és molt important per a nosaltres i, a través d’aquesta política, volem aclarir quines dades personals processem, per què, per quant de temps les processem i com podeu exercir els drets per gestionar-les. Us convidem a llegir acuradament aquesta política de privacitat per tenir una bona comprensió sobre com protegim les vostres dades personals.
Aquest lloc web, fotofest.cat, és propietat del Fotoclub Poblenou. El lloc té una finalitat merament informativa sobre el Festival de Fotografia de Poblenou. Aquesta és la política de privacitat del Fotoclub que s’aplica a aquest lloc.

Aquesta política de privacitat us afecta?

Aquesta política de privacitat us afecta si heu entrat en contacte amb nosaltres en els següents casos: com a visitant de la nostra pàgina web; com a participant en alguna de les nostres activitats; o a partir de qualsevol altre canal amb el qual hàgiu contactat amb nosaltres (per correu electrònic, formulari de contacte, etc.).
Les vostres dades personals es poden recollir a través dels següents mètodes: per correu electrònic; per la vostra inscripció, si és el cas, per a participar en qualsevol de les nostres activitats; mitjançant un formulari de contacte al nostre lloc web.

Quines dades personals processem?

Les dades personals són qualsevol informació relacionada amb una persona física identificada o identificable que ens proporcioni voluntàriament (p. ex. a través dels nostres formularis del nostre web), o que recollim de les vostres visites al nostre lloc web.

Principis observats en la recollida i tractament de dades personals

El Fotoclub Poblenou complirà els següents principis per regular el tractament de les dades de caràcter personal:

  • Només seran processades de forma legítima, justa i transparent en relació amb les persones.
  • Només s’obtindran amb fins específics, explícits i legítims, i no es processarà de cap manera incompatible amb aquest propòsit.
  • Seran adequades, rellevants i no excessives en relació amb els propòsits per als quals es processen.
  • Seran processades de manera que es garanteixi la seguretat adequada de les dades personals.

Qui té accés a les vostres dades personals?

Les vostres dades personals només seran accessibles pel personal qualificat del Fotoclub Poblenou que les hagi de tractar, o per tercers qualificats contractats amb l’única finalitat imprescindible per gestionar-les confidencialment, complint sempre les lleis espanyoles i europees sobre serveis de la societat de la informació de protecció de dades de caràcter personal.

Amb qui compartim les vostres dades personals?

Mai no venem les vostres dades personals a ningú, però poden ser divulgades a tercers incloses les autoritats governamentals per motius legítims.

Quins drets teniu sobre les vostres dades?

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris o omplert formularis, podeu demanar que us enviem un fitxer de les dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgiu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que tinguem obligació de conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On i quant de temps conservem les vostres dades personals?

Les vostres dades personals s’emmagatzemen internament de forma electrònica. Emmagatzemem les dades personals d’un formulari que permeti la identificació per no més del temps necessari per a les finalitats per a les quals es recullen i processen.

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves metadades es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per a les persones que, si és el cas, es registren en la web, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil personal. Les persones registrades com a usuàries poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuàries). Les persones qualificades administradores de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quines mesures de seguretat prenem per salvaguardar les dades personals?

Estem implementant i actualitzant contínuament les nostres mesures de seguretat per ajudar a protegir les vostres dades personals i altres dades contra l’accés no autoritzat, pèrdua, destrucció o alteració. Fem tot el possible per garantir que tota la informació s’emmagatzemi de forma segura.

Galetes i altres tecnologies de seguiment

Quan visiteu el nostre lloc web, podem emmagatzemar certa informació als vostres dispositius en forma de galeta. Us convidem a llegir acuradament la nostra política de galetes i el nostre avís legal per tenir una bona comprensió sobre com sol·licitem o utilitzem galetes i altres aspectes de la protecció de dades.