Editorial

El 2022 el Fotofest va voler ser un espai de trobada per gaudir plegats del meravellós món de la fotografia, per fruir amb vosaltres d’una part de l’obra dels grans fotògrafs Pepe Encinas, Pierre Radisic i Jordi Reinoso i del que fa el Fotoclub Poblenou mateix. Moltes gràcies també als fotoclubs convidats, Photoclub Prades-Conflent i Càmera Club Sabadell, per venir a mostrar-nos part del seu vastíssim treball.

Amb la vocació biennal del FotoFest Poblenou, aquest 2024 arriba a la segona edició. Torna a ser un repte, però compta ja amb l’experiència de l’edició passada. Aquesta vegada destaca una interessant selecció del segle XX del gran fotògraf Oriol Maspons. A ell s’uneixen un grapat de potents i personals artistes i novament els dos fotoclubs convidats.

Moltes gràcies per la col·laboració al teixit artístic, cultural, associatiu i comercial del Poblenou, que aporteu la vostra obra, que ajudeu molt activament en l’organització de les activitats participatives o que cediu els espais, sense tota la qual no es podria fer aquest FotoFest.

I sobretot, moltes gràcies a vosaltres visitants, sense la vostra presència no tindria sentit aquest esdeveniment. Esperem que fruïu tant del FotoFest com gaudi dona organitzar-lo.