Centre Cívic Can Felipa 2022


El centre cívic Can Felipa és un edifici que abans ocupava una antiga fàbrica de teixits anomenada Catex i que el moviment associatiu i veïnal va recuperar pel barri. És un lloc de trobada i de referència per la gent del barri i des d’on es treballa amb xarxa amb equipaments, associacions, grups i entitats del mateix barri, del districte i de la ciutat.


Dades de l’espai

La sala d’exposicions de Can Felipa és el centre del programa d’Arts Visuals. Es tracta d’un espai de més de 500 m² dividit per parets fixes (amb dues sales fosques) i envoltat de finestres, que ocupa quasi tota la tercera planta de l’edifici, on es troba el Bar. La seva grandària i lluminositat la fan tan atractiva com versàtil a l’hora de presentar-hi projectes artístics.

Coordinador:
Enric Riera

Adreça:  
Pl. Josep Mª Huertas Claveria – planta baixa
Barcelona

Horari:  
Dl.-dv. 8-22h.
Ds. 8.30 – 21h.
Exposicions:
Dm.-ds.17 – 21h.
Dg. tancat

Telèfon: 932 563 840

En aquest espai:


  •  Exposició interactiva Al C.C. Can Felipa. Obert a tothom. Imatges estereoscòpiques i 3D. Un conjunt d’equipament per visionar 3D i practicar amb la realitat virtual interactiva.


  • Dilluns, 7, 19h. Centre Cívic Can Felipa, sala de conferències.  Xerrada Col·loqui: El metavers o meta-univers. Una experiència 3D virtual, immersiva i interactiva, compartida amb altres persones a través d’Internet. A càrrec del grup Màgic 3D.


  • Dilluns, 14, 11h. Centre Cívic Can Felipa, sala d’actes. Projecció  Introducció al 3D, demostracions i tràilers 3D comercials i de Produccions MÀGIC 3D: Boqueria, Salvem el mar, Estereoscopistes mundials. ●Després de les projeccions, demostració amb ulleres autònomes de realitat virtual Oculus.


  • Dissabte, 19, 16h. Centre Cívic Can Felipa, sala d’actes. Projecció  Demostracions i efectes 3D. Charlie Chaplin en 3D. Produccions MÀGIC 3D: Baixant a la mina, Boreas, Marilyn, Dona. Demostració de metavers en finalitzar.