Carles Domènech
Llum en la foscor

Jove lleidatà, la seva formació és plenament digital: modelat 3D, creació digital, grau superior d’imatge, light painting.

Aquesta és la seva especialitat: el light painting. Ell crea els seus propis instruments d’il·luminació per obtenir espectaculars imatges nocturnes.

Ha fet diverses exposicions i ponències, guanyant diversos concursos de light painting i fotografia de naturalesa. I també ha fet de jurat en d’altres.

https://www.instagram.com/fotografies_carles_domenech/

https://www.carlesdomenech.com/ca/

https://es.linkedin.com/in/carles-domenech-719610193

https://www.facebook.com/fotografiescarlesdomenech/

https://500px.com/fotografiescarles

https://academiadefotografos.com/profesores/carles-domenech/

Exposició individual
a l’espai Palo Alto.
Del 8 al 29 de novembre.

Adreça:  
Carrer Pellaires, 30-38
Barcelona

Horari:  
Dl.-dv: De 9 a 19.30h.
Dv. 25 de 9 a 22h.
Ds. 19 de 12 a 17h.*
Dg. 20 de 12 a 19h.*
*Dies 19 i 20: hi ha Market Fest i l’accés al recinte és amb pagament.

Presentació:
Dimarts, 8, 19h.
Palo Alto.
 Acte  Presentació de l’obra exposada, amb comentaris de l’artista.


Web

Biografia

Tot va començar per casualitat, a principis de l’any 2012. Hivern! Com molts ja saben, la meva estació favorita de l’any.

Durant una classe, un company va compartir unes fotografies de nit (el meu moment favorit del dia) Amb les estrelles en moviment!, en canvi la resta de l’escena es veia il·luminat de manera selectiva… La curiositat va matar al somni, i cambra en mà em vaig endinsar en les meves primeres nits de fotografia nocturna. Com a bon novençà,… foto negra, Altra! I així, gràcies al meu afany per descobrir tots els detalls que s’amaguen en la foscor, vaig començar a investigar per la xarxa, a estudiar paràmetres, materials, eines… per a conèixer cada tècnica i els seus procediments.

I així segueixo fins avui en dia, estudiant, aprenent, investigant i experimentant amb la mateixa passió d’aquell hivern de 2012. I ansiós per obrir la porta a la immensitat de la nit a tots i totes aquelles novençanes entusiasmades, com jo aquell dia.

Coordinador:
Joan Masats