Càmera Club Sabadell 2024
Compartir per millorar

L’any 1945, un grup d’aficionats a la fotografia, que es reunien al desaparegut i històric Cafè Español de l’avinguda 11 de setembre, al davant de l’Hotel Urpi, van decidir fundar un club de fotografia.
El que en principi era un club d’amics i amants de la fotografia es va acabar convertint en associació l’any 1949, en l’actual Càmera Club Sabadell, que ja compta amb un ampli palmarès organitzant concursos i Biennals, que els han atorgat reconeixement d’àmbit nacional i internacional.

© Daniel Graell
© Gilbert López
© Joan Maria

Compartint experiències es millora més fàcilment.

La mostra és un recull de les obres en les quals cada autor-soci de Càmera Club Sabadell se sent més satisfet. Són el fruit de les sinergies que es generen compartint les experiències individuals i ajudant tècnicament a què les bones idees tinguin un resultat impecable.
És una barreja d’autors novells que s’han iniciat a la fotografia i d’altres que fa dècades que la practiquen. Els novells aprofiten l’experiència dels antics i aquests incorporen la frescor i les idees, sovint esbojarrades, dels nouvinguts que volen capgirar uns conceptes que es mantenien com a intocables.

Coordinador:
Miguel Martínez

Exposició col·lectiva
Espai: Biblioteca Manuel Arranz.
Del 8 al 30 de novembre.

Adreça:  
Carrer del Taulat, 3, Sant Martí, 08005 Barcelona

Horari:  
Dl. i dv.: 15.30-20.00 h.
Dm. a dj.: 09.30-13.30 h
i 15.30 a 20.00 h.
Ds.: 10 h a 14 h.
Dg. tancat.


Web