Càmera Club Sabadell
Una afició seriosa

L’any 1945, un grup d’aficionats a la fotografia, que es reunien al desaparegut i històric Cafè Español de l’avinguda 11 de setembre (Avenida del Ejército Español en altres èpoques), al davant de l’Hotel Urpi, van decidir fundar un club de fotografia. El que en principi era un club d’amics i amants de la fotografia es va acabar convertint en associació l’any 1949, en l’actual Càmera Club Sabadell.

© Gilbert López

Quan una afició es pren seriosament…

Les circumstàncies dels darrers anys han provocat una baixada de la participació en actes col·lectius presencials i ho han encaminat cap a la virtualitat.

El retorn a una situació de major normalitat ha permès reprendre a poc a poc aquestes activitats. Els socis de Càmera Club Sabadell mostren, en aquesta exposició, les ganes de tornar a la plena activitat fotogràfica i a gaudir de la seva afició tot compartint-la amb els visitants.

A Càmera Club Sabadell agraïm sincerament i valorem molt positivament l’oportunitat que ens dona el Fotoclub Poblenou de participar en el FOTOFEST. 

Els nostres socis intentaran estar a l’altura de l’extraordinari aparador fotogràfic que representa aquesta exposició.

Les fotografies que exposarem potser no podran reflectir la trajectòria de quasi 75 anys d’història del nostre club. Hi ha obres de socis veterans que tenen por de no estar a l’altura del repte i obres dels joves o nouvinguts que pensen que no en saben prou i encara no s’han adonat que les idees fresques són les que fan evolucionar l’art.

Aquest conjunt de fotografies vol ser la foto fixa d’un instant de la trajectòria de la nostra entitat.

Coordinador:
Miguel Martínez

Exposició col·lectiva
Espai Biblioteca del Poblenou.
Del 4 al 20 de novembre.

Adreça:  
Carrer del Joncar, 35
Barcelona

Horari:  
Dl. i dv.: 15.30-20.00 h.
Dm. a dj.: 09.30-13.30 h
i 15.30 a 20.00 h.
Ds.: 10 h a 14 h.
Dg. tancat.


Web