Cementiris de Barcelona
Monuments funeraris

Aquesta exposició va néixer com un treball cooperatiu de fotògrafs del Fotoclub Poblenou i va tenir tot el suport de la Direcció de Cementiris de Barcelona. En un principi, de cada cementiri de la ciutat, se’n feia càrrec un equip de fotògrafs, però en veure com és d’enriquidor el tema, es decideix finalment que tothom podia anar arreu.

El resultat va ser aquesta exposició que avui presentem al Centre Moral i Cultural de Poblenou, que va ser presentada per primera vegada en una exposició a la capella del Cementiri de Poblenou, l’any 2019, en commemoració del 200 aniversari d’aquest.

Exposició col·lectiva
Espai Centre Moral i Cultural.
Del 4 al 20 de novembre.

Adreça:  
Carrer de Pujades, 178, Barcelona

Horari:  
9-21h (excepte hores d’activitats pròpies)

© Víctor Casanovas

L’exposició té el valor, com ja hem dit, de ser un treball col·lectiu d’un bon nombre de membres del Fotoclub Poblenou, on cadascú ens ha mostrat el seu punt de vista davant l’art funerari del qual tan plens estan els cementiris de la nostra ciutat. Veureu un nombre important d’imatges d’escultures i altres elements decoratius, però per respecte a les famílies dels que hi són enterrats no hi ha cap fotografia que mostri el nom dels finats. 

Ara i amb motiu del FotoFest, Festival de Fotografia del Poblenou de Barcelona, volem tornar-la a mostrar, atès que és una bona mostra del treball del Fotoclub Poblenou i que comptem molt especialment amb el suport del Centre Moral i Cultural del Poblenou

Coordinador:
Quim Surribas