Fotos guanyadores Fotoclub Poblenou
Temporada 2021-2022

En Pablo Picasso va dir: “quan arribi la inspiració, que em trobi treballant”.

Aquest útil consell defineix en si mateix quina deu ser l’actitud de totes les persones que creiem que valors com la creativitat, la imaginació i l’esperit artístic és un producte del treball, de la perseverança i del temps calmat necessari per a l’experimentació i per la creació quan cerquem resultats artístics.

El concurs social és una activitat mensual de participació col·lectiva interna del Fotoclub Poblenou. A partir d’un tema comú, cada artista presenta el seu treball a la pàgina web, i és valorat per la resta de membres i comentat per un jurat extern.

Exposició col·lectiva
Espai Casal del Poblenou.
Del 4 al 20 de novembre.

Adreça:  
Rambla Poblenou, 49
Barcelona

Horari:  
Dl. i dm.: 10 h a 13:30 h.
Dl. a dj.: 16.30 a 21h.
Dv.: 16.30 a 20h.
Ds. i dg.: 11-14h.
Diumenge 20 tancat.

Foto guanyadora del concurs “Mans”. © Joan Buch 2022.

Fotos guanyadores de la temporada 2021-2022

El FOTOCLUB POBLENOU presenta en aquesta exposició les fotografies guanyadores dels seus concursos socials organitzats durant la temporada 2021-22.

Es recull el bo i millor del treball de tot un any d’un grapat d’artistes a qui la inspiració va enganxar amb la càmera a la mà, per reflectir amb sensibilitat i gust per l’experimentació creativa, la seva visió de cada tema de treball proposat, juntament amb un excel·lent domini tècnic i un manifest esperit artístic.

Coordinació:
Àngel Baiges