Homenatge a Jordi Reinoso
Imatges del segle passat

Jordi Reinoso i Valero (1914-2006), va néixer i viure tota la seva vida al barri del Poblenou.

Es definia a si mateix com a fotògraf aficionat i “notari del temps”. La seva extensa obra recull situacions, llocs, fets i personatges d’arreu que tenia l’encert de captar amb la seva càmera i fi ull fotogràfic.

Fou membre de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya, assolint la categoria d’Honor en diversos concursos, i posteriorment membre de diferents Jurats.

Així mateix, va obtenir nombrosos premis i reconeixements incloent un primer premi de l’Ajuntament de Barcelona al concurs fotogràfic de les Festes de la Mercè.

La seva “eina” de treball va començar essent una màquina Retina i diversos models de Nikon més endavant. Naturalment, sempre utilitzant material analògic i positivant les seves fotografies al petit laboratori que tenia a casa seva al carrer de l’Amistat.

Exposició individual
a l’espai L’Aliança del Poblenou.
Del 4 al 20 de novembre.

Adreça:  
Rambla Poblenou, 42
Barcelona

Horari:  
Dl. a dv.: 18 h a 20 h.
Ds.: 11 h a 14 h. 

© Jordi Reinoso

Entrevista de TVE2 a Jordi Reinoso amb motiu de l’exposició “Memòria històrica” al Convent de Sant Agustí de Barcelona. Juny 2005.

Coordinador:
Xavier Modamio

Imatges del segle passat

L’exposició que es presenta recull una quarantena d’imatges, moltes d’elles inèdites. Entre altres, imatges del barri de la Ribera i de l’antic Poblenou abans de la transformació olímpica, així com personatges coneguts i anònims de la Barcelona d’aquella època.