Sergio Flores
Fashion Show

Corria l’any 2011. Un dels tallers que s’impartien al Casal de Barri del Poblenou era de fotografia, a càrrec del fotògraf Sergio Flores. Aquell mateix any, sota la seva coordinació i amb set fotògrafs més, naixia el Fotoclub Poblenou.

Sergio Flores posseeix una àmplia experiència en l’àmbit de la imatge des del 1987. Va participar en l’enregistrament de nombrosos anuncis publicitaris i a les emissions dels programes 3×4 i La Palmera, de TVE.

Després de completar la seva formació amb la titulació de Tècnic Superior d’Imatge, l’any 1992 comença la seva aventura com a fotògraf independent. Va treballar en premsa local i revistes musicals, fins a arribar a la creació d’una secció pròpia, Rockimprès, per a fotògrafs i redactors a la web musical atiza.com.

Durant el període del 1995 fins al 2009, va treballar en reportatges de passarel·la de moda internacional amb Antonio Ruiz Aragó i amb L’Estrop Producciones, i va publicar en diverses revistes, entre elles a La Vanguardia Magazine.

Des del 2010 i fins a l’actualitat, la seva dedicació fotogràfica se centra en el reportatge de centres comercials, esdeveniments, fires i congressos, casaments i fotografia escolar. Realitza tallers de fotografia en centres municipals, que també han donat lloc a l’origen del Fotogrup Besòs-Maresme. Així mateix, col·labora com a fotògraf amb l’agència Imaxtree a les desfilades 080 Barcelona i la Bridal Week.

Exposició individual
a l’espai Casal Bac de Roda.
Del 8 al 30 de novembre.

Adreça:  
Camí Antic de València, 106, Sant Martí, 08005 Barcelona.

Horari:  
Dilluns, 16-21h Dm.-dv.: 10-13h i 16-21h. Ds. 10-13h. Dg. tancat.

Presentació:
Dimarts, 8, 19h.
 Acte  Presentació de l’obra exposada, amb comentaris de l’artista.


Web

Exposició

Fashion Show

El Prêt-à-porter, l’Alta Costura o la Bridal Week són importants esdeveniments en el món de la moda que es donen cita cada any a ciutats com Nova York, Londres, Milà, París, Madrid i Barcelona, les quals, durant uns dies, es converteixen en el centre d’atenció de les notícies d’actualitat. Models, estilistes, fotògrafs, periodistes, fans, curiosos i tot un equip humà vetlla per l’èxit d’aquestes desfilades. Sense tots ells, el glamur que envolta la moda no seria possible.
En Sergio Flores va començar a la mítica passarel·la Gaudí de Barcelona treballant per al fotògraf Antoni Ruiz Aragó el 1991. Seguidament, formant ja part de l’equip de L’Estrop Produccions, va fotografiar les passarel·les a les principals setmanes de la moda internacional fins al 2009. Finalitzada aquesta etapa i fins a l’actualitat, en Sergi, com el coneixen a les desfilades, col·labora amb l’agència italiana IMAXtree, cobrint les passarel·les de la 080 Barcelona i la Bridal Week.
La Vanguardia Magazine, El País Semanal, Lecturas Moda o la revista
italiana Elle Sposa són alguns dels mitjans de comunicació on s’han publicat moltes d’aquestes fotografies realitzades.

Coordinació:
Sergio Flores