Jordi Mestrich
L’esperit de la imatge

Jordi Mestrich és poblenoví i membre del Fotoclub Poblenou des del 2019, on ha guanyat diverses edicions del concurs social i participat en nombroses exposicions de l’entitat.

De professió arquitecte, és membre soci de l’equip del despatx Espairoux Aquitectura. Ha participat en diverses exposicions de fotografia d’arquitectura i ha rebut diversos premis en concursos d’aquesta temàtica.

Par a les seves imatges s’inspira sovint en les filosofies orientals, quines idees troba més fàcils d’expressar amb imatges que en paraules i que li permeten obtenir visions especials de l’entorn.

https://jordimestrich.com/ca/vendes/

https://www.instagram.com/jmestrich/

https://www.espairoux.com/equip/

https://www.lensculture.com/jordi-mestrich-reina

https://www.artxtu.com/show-room/jordi-mestrich/

https://www.facebook.com/jordi.m.reina

Exposició individual
a l’espai Palo Alto.
Del 8 al 29 de novembre.

Adreça:  
Carrer Pellaires, 30-38
Barcelona

Horari:  
Dl.-dv: De 9 a 19.30h.
Dv. 25 de 9 a 22h.
Ds. 19 de 12 a 17h.*
Dg. 20 de 12 a 19h.*
*Dies 19 i 20: hi ha Market Fest i l’accés al recinte és amb pagament.

Presentació:
Dimarts, 8, 19h.
Palo Alto.
 Acte  Presentació de l’obra exposada, amb comentaris de l’artista.


Web

Hola a tots i a totes,

Vaig començar a fer fotos en fer viatges “motxileros” de carretera i manta. De mica en mica aquesta afició em va anar atrapant fins a convertir-se en una autèntica addicció a la qual m’abandono sempre que trobo algun bri d’espai lliure (pocs actualment).

M’agrada fer fotografies “estranyes”, abstractes i pictòriques, les claus altes i les llargues exposicions, tot i que també m’apassiona la fotografia de paisatge (crec que més per la pau que sento en fer fotos a les solitàries sortides de Sol que pels resultats obtinguts)…

Tinc el defecte de planificar molt les meves imatges i em poso molt nerviós amb la improvisació, suposo que per això admiro a tots els fotoperiodistes i d’altres criatures del “instante decisivo” de l’escola Cartier-Bressoniana, ja que a mi em costa molt fer aquest tipus de fotografia.

Amb el temps he anat aprenent a no dependre tant de les localitzacions o del que passa a fora, per anar fent una cerca creativa més introspectiva, de dins cap a fora (Ommmmmm…)

Formo part de la secta purista de la fotografia i, per tant, intento no retocar mai les meves imatges més enllà del processament del RAW, tot i que també soc pecador i confesso que en alguna ocasió he caigut en la temptació del Photoshop (… allibereu-nos-en Senyor!).

Salut i fins aviat!

Poblenou, març de 2020

Coordinador:
Joan Masats