Jordi Saragossa?
Fotografia esportiva


Jordi Saragossa (1988) va néixer amb l’objectiu de la càmera del seu pare captant els seus primers moments de vida. Amb només 2 anys, li van donar la seva primera càmera pròpia.

Mentre en Jordi estudiava a l’IFEC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya) va treballar amb el diari digital esportiu Esportiu.cat. Les seves fotografies van començar a publicar-se a la revista Vèrtex i a “Saragossa Edicions”. L’any 2012, després de col·laborar amb diversos projectes d’èxit, va decidir especialitzar-se en la seva autèntica passió: la fotografia d’esports de muntanya.

Aquell mateix any, Jordi va ser acceptat com a fotògraf al prestigiós Salomon International Team. Ha fotografiat més de 30 competicions com la UTMB (França-Itàlia-Suïssa), Kilian’s Classik (França), UROC (EUA), Campionats del Món de Chamonix (França), HardRock 100 (EUA), BUFF Epic Trail (Catalunya, Espanya) , Tromso Skyrace (Noruega), Saikung 50 (Hong Kong) i The RUT (EUA) entre d’altres.

La meva missió com a fotògraf és capturar la bellesa i l’emoció de l’esport i la natura en la seva forma més pura i autèntica.

Amb l’ús de la llum natural i el meu estil únic, intento crear imatges que et transportin i et facin partícip de l’acció!

Fotògraf esportiu 🏃🏔 i amant de la natura! 🌱

https://www.saragossa.cat/

https://www.instagram.com/jsaragossa/

https://www.instagram.com/the.adventure.bakery/

https://www.linkedin.com/in/jsaragossa/

https://www.theadventurebakery.com/

Exposició individual
a l’espai Palo Alto.
Del 8 al 29 de novembre.

Adreça:  
Carrer Pellaires, 30-38
Barcelona

Horari:  
Dl.-dv: De 9 a 19.30h.
Dv. 25 de 9 a 22h.
Ds. 19 de 12 a 17h.*
Dg. 20 de 12 a 19h.*
*Dies 19 i 20: hi ha Market Fest i l’accés al recinte és amb pagament.

Presentació:
Dimarts, 8, 19h.
Palo Alto.
 Acte  Presentació de l’obra exposada, amb comentaris de l’artista.


Web

Sobe mi

Sóc en Jordi Saragossa, fotògraf des que tinc 2 anys.
Els meus pares em van ensenyar a viure el món a través d’un visor, a observar amb deteniment els magnífics paisatges dels pirineus i a sentir-me fascinat pels canvis que la llum pot crear en els mateixos.
Els anys i els estudis a l’IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya) m’han ensenyat a controlar la llum, a anticipar-me davant l’escena a fotografiar i saber-ne interpretar els moviments per intentar-ne obtenir sempre un resultat únic.
Sóc fotògraf professional des del 2009. En aquests anys, he treballat per marques com Salomon, GoPro, Nike, Puma, LeCoqSportif… entre d’altres. Però el més important no són les marques, sinó el privilegi d’haver pogut viatjar per mig món fotografiant curses de muntanya i treballar amb persones que han esdevingut amistats.

Coordinador:
Àngel Baiges