Josep Blanch
Fotografia de viatges

Exposició individual
a l’espai Palo Alto.
Del 8 al 29 de novembre.

Adreça:  
Carrer Pellaires, 30-38
Barcelona

Horari:  
Dl.-dv: De 9 a 19.30h.
Dv. 25 de 9 a 22h.
Ds. 19 de 12 a 17h.*
Dg. 20 de 12 a 19h.*
*Dies 19 i 20: hi ha Market Fest i l’accés al recinte és amb pagament.

Presentació:
Dimarts, 8, 19h.
Palo Alto.
 Acte  Presentació de l’obra exposada, amb comentaris de l’artista.


Web

Quatre coses sobre mi

Un 15 de maig de l’any 1955, sense voler-ho ni beure’l, vaig aparèixer per aquest món. Jo diria que la meva infància va ser, dins del que és possible, del més normal. I ves per on, que a l’edat de 18 anys vaig tenir com a primera feina vendre càmeres i rodets de fotos. Era quan fer fotografia tenia el glamur. No ho sé, però em fa la impressió que en aquell moment va començar la meva afició per ella i des de llavors sempre he tingut una càmera entre les meves mans.

Ciutadà de Barcelona, on resideixo per ser la meva ciutat natal, però a la més mínima ja estic perdut pel món.

He passat per la Universitat i per alguna Bussines School per aprendre i forjar-me un bon futur i durant força anys m’he mogut al món de les finances, però no he estat capaç de fer-me milionari. Segons sembla hi ha alguna cosa que no vaig aprendre bé.

Però el que m’il·lusiona de debò és la fotografia i els viatges. M’encanta conèixer món i les seves cultures i per descomptat fotografiar-les.

Em considero autodidacte, però també he compartit coneixements i he après amb grans professionals de la fotografia i del periodisme. M’he format i especialitzat a la Nikon School sent la meva especialitat la fotografia de viatge i fotògraf de naturalesa generalista. Disposo d’un ampli fitxer fotogràfic tant nacional com internacional.

Quan se’m requereix faig activitat docent, també he realitzat i participat en diverses exposicions tant individuals com col·lectives, he participat en l’edició i la publicació de llibres, articles de premsa i en projectes museístics. Així mateix, faig col·laboracions fotogràfiques a ONG.

Soc membre de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya i de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura i les meves companyes de viatge són la Nikon D810 i la Fuji X-T4.

Coordinador:
Joan Masats