Sergio Flores
Sergio Flores

Corria l’any 2011. Un dels tallers que s’impartien al Casal de Barri del Poblenou era de fotografia, a càrrec del fotògraf Sergio Flores. Aquell mateix any, sota la seva coordinació i amb set fotògrafs més, naixia el Fotoclub Poblenou.

Sergio Flores posseeix una àmplia experiència en l’àmbit de la imatge des del 1987. Va participar en l’enregistrament de nombrosos anuncis publicitaris i a les emissions dels programes 3×4 i La Palmera, de TVE.

Després de completar la seva formació amb la titulació de Tècnic Superior d’Imatge, l’any 1992 comença la seva aventura com a fotògraf independent. Va treballar en premsa local i revistes musicals, fins a arribar a la creació d’una secció pròpia, Rockimprès, per a fotògrafs i redactors a la web musical atiza.com.

Durant el període del 1995 fins al 2009, va treballar en reportatges de passarel·la de moda internacional amb Antonio Ruiz Aragó i amb L’Estrop Producciones, i va publicar en diverses revistes, entre elles a La Vanguardia Magazine.

Des del 2010 i fins a l’actualitat, la seva dedicació fotogràfica se centra en el reportatge de centres comercials, esdeveniments, fires i congressos, casaments i fotografia escolar. Realitza tallers de fotografia en centres municipals, que també han donat lloc a l’origen del Fotogrup Besòs-Maresme. Així mateix, col·labora com a fotògraf amb l’agència Imaxtree a les desfilades 080 Barcelona i la Bridal Week.

https://sergiofloresfoto.com/

https://www.instagram.com/sergiofloresfoto/

Exposició individual
a l’espai Sindicat de la Imatge.
Del 8 al 30 de novembre.

Adreça:  
C/ d’Espronceda, 131, Sant Martí, 08005 Barcelona.

Horari:  
Dl.-dv: De 10 a 14h.

Presentació:
Dimarts, 8, 19h.
 Acte  Presentació de l’obra exposada, amb comentaris de l’artista.


Web

Exposició

Exposició

Coordinador:
Sergio Flores